Waarom geld verbranden met stoken?

Meer info
 

Techno Blue
Axalta's wereldwijde Automotive Color of the Year 2023

Axalta kiest voor de negende editie van de exclusieve Global Automotive Color of the Year Techno Blue, een ultramodern blauw met verkleuringseffecten. Deze kleur past precies bij de hedendaagse overgangstrends tussen de echte en digitale wereld. Techno Blue is ontworpen met kleurbeweging om opwinding te genereren op alle voertuigtypes over de hele wereld.

Digitaal kleurbeheer en colour tools


Phoenix Cloud

Phoenix Cloud

Dankzij digitale technologie is het kleurmanagement met de Phoenix Cloud betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Zo behoren complexe kleurbepalingen tot het verleden.

Lees meer
Spies Hecker - ColorDialog Phoenix

ColorDialog Phoenix

De kleur en effect metende ColorDialog Phoenix spectrometer is draadloos en biedt flexibiliteit in het schadeherstelbedrijf

Lees meer

Digitaal kleurbeheer en colour tools


News


May 11, 2023 04:08

Axalta lanceert Axalta Irus Mix

Axalta heeft vandaag de Axalta Irus Mix gelanceerd, de snelste volledig geautomatiseerde en handsfree mengmachine voor de autoschadeherstelmarkt. Axalta Irus Mix levert zeer nauwkeurige kleuren en gebruikt de innovatieve verpakkingen van Axalta. Dit resulteert in het maximaliseren van de winstgevendheid en minimaliseert de impact op het milieu. Schadeherstelklanten kunnen zo hun zakelijke doelstellingen behalen en zelfs voorbijstreven.

Apr 26, 2023 06:44

Met het nieuwe Spies Hecker Permacron Matt System Klarlack is een matte afwerking een fluitje van een cent

Spies Hecker introduceert zijn nieuwe Permacron® Matt System Klarlack dat uit twee producten bestaat: Permacron Matt System-Klarlack 8185 en Permacron Seidenglanz System-Klarlack 8170. Deze vernissen zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Permahyd® Basislack 280/285, Permahyd Hi-TEC Basislack 480 en Permacron Basislack 293/295, evenals over originele lak

Meer informatie