Axalta Academy

Til uw schadeherstelbedrijf naar een hoger niveau

Training die past bij de manier waarop u werkt

Lees meer
Fast Cure Low Energy

Waarom geld verbranden met stoken?

Meer info
 

Axalta's wereldwijde Automotive Color of the Year 2024

Dit is het 10e opeenvolgende jaar dat Axalta een kleurtrend bekend maakt en voor het eerst is deze tint zwart. Starry Night is een krachtige, eigentijdse kleur met lichtblauwe en zilveren vlokken die een kosmisch gevoel te weeg brengt en men meeneemt in de diepten van ons universum.

Digitaal kleurbeheer en colour tools


Phoenix Cloud

Phoenix Cloud

Dankzij digitale technologie is het kleurmanagement met de Phoenix Cloud betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Zo behoren complexe kleurbepalingen tot het verleden.

Lees meer
Spies Hecker - ColorDialog Phoenix

ColorDialog Phoenix

De kleur en effect metende ColorDialog Phoenix spectrometer is draadloos en biedt flexibiliteit in het schadeherstelbedrijf

Lees meer

Digitaal kleurbeheer en colour tools


Drivus: Zakelijke Diensten Voor carrosseriebedrijven


Drivus geeft carrosseriebedrijven de tools die ze nodig hebben om de bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Het is een aanbod van innovatieve diensten, programma's en op maat gemaakt deskundig advies gericht op de specifieke uitdagingen waar de schadeherstellers mee te maken hebben. Het resultaat?

  • Verbeterde bedrijfsproductiviteit.
  • Betere prestaties.
  • En een betere winstgevendheid.

News


Feb 05, 2024 03:42

Duurzaamheid omarmen: van modewoord tot moderne bedrijfsvoering

Duurzaamheid was vroeger een modewoord dat in jaarverslagen verscheen en aandeelhouders het gevoel gaf dat het bedrijf waarin zij een belang hadden in ieder geval iets positiefs deed. Duurzaamheid sloot lang niet altijd aan bij de bedrijfsstrategie en stond ergens aan de zijlijn. Die twijfel is verdwenen en duurzaamheid behoord inmiddels tot de kern van de moderne bedrijfsvoering. Het sluit volledig aan bij de bedrijfsstrategie en zorgt voor differentiatie op de markt. Als er ook enige twijfel is dat er een verandering heeft plaatsgevonden, hoeft men alleen maar naar de statistieken te kijken.

Jan 30, 2024 05:31

Axalta onthult Starry Night als wereldwijde autokleur van het jaar 2024

Axalta kondigt zijn wereldwijde autokleur van het jaar 2024 aan – Starry Night. Dit is het 10e opeenvolgende jaar dat Axalta een kleurtrend bekend maakt en voor het eerst is deze tint zwart. Starry Night is een krachtige, eigentijdse kleur met lichtblauwe en zilveren vlokken die een kosmisch gevoel te weeg brengt en men meeneemt in de diepten van ons universum.

Dec 20, 2023 08:28

Spies Hecker introduceert innovatieve Primer Surfacer

Spies Hecker heeft de Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus in grijs variant gelanceerd. De innovatieve Priomat 1K Universal Grundierfüller 4095 spuitbus is ontworpen om de efficiëntie en duurzaamheid van klanten te maximaliseren. Het verkort het reparatieproces aanzienlijk en vermindert het aantal producten dat per reparatie nodig is.

Meer informatie