Matt-ClearCoat

Een makkelijkere weg naar de perfecte matte look met het nieuwe Permacron Matt Clear System.

Probeer het op deze manier!
Fast Cure Low Energy

Waarom geld verbranden met stoken?

Meer info
 

Techno Blue
Axalta's wereldwijde Automotive Color of the Year 2023

Axalta kiest voor de negende editie van de exclusieve Global Automotive Color of the Year Techno Blue, een ultramodern blauw met verkleuringseffecten. Deze kleur past precies bij de hedendaagse overgangstrends tussen de echte en digitale wereld. Techno Blue is ontworpen met kleurbeweging om opwinding te genereren op alle voertuigtypes over de hele wereld.

Digitaal kleurbeheer en colour tools


Phoenix Cloud

Phoenix Cloud

Dankzij digitale technologie is het kleurmanagement met de Phoenix Cloud betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Zo behoren complexe kleurbepalingen tot het verleden.

Lees meer
Spies Hecker - ColorDialog Phoenix

ColorDialog Phoenix

De kleur en effect metende ColorDialog Phoenix spectrometer is draadloos en biedt flexibiliteit in het schadeherstelbedrijf

Lees meer

Digitaal kleurbeheer en colour tools


Drivus: Zakelijke Diensten Voor carrosseriebedrijven


Drivus geeft carrosseriebedrijven de tools die ze nodig hebben om de bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Het is een aanbod van innovatieve diensten, programma's en op maat gemaakt deskundig advies gericht op de specifieke uitdagingen waar de schadeherstellers mee te maken hebben. Het resultaat?

  • Verbeterde bedrijfsproductiviteit.
  • Betere prestaties.
  • En een betere winstgevendheid.

News


Sep 23, 2023 03:22

Axalta Refinish installeert eerste Axalta Irus Mix in België bij A Plus Carrosserie

Axalta Refinish heeft de eerste Axalta Irus Mix geïnstalleerd in België bij A Plus Carrosserie, in Kapellen op 21 September. Het is de snelste volledig geautomatiseerde en handsfree mengmachine voor de autoschadeherstelindustrie. Axalta Irus Mix levert zeer nauwkeurige kleuren en gebruikt de innovatieve verpakkingen van Axalta.

Jun 19, 2023 06:10

Axalta Refinish lanceert Axalta Academy wereldwijd - training die past bij de manier waarop een carrosseriebedrijf werkt

De Axalta Academy, een geavanceerd, mondiaal trainingsplatform voor lakprofessionals, wordt wereldwijd gelanceerd in 15 talen. Dit stelt carrossiers in staat hun specialisme op pijl te houden en te verbeteren met eersteklas training. Het platform past zich aan op de manier waarop de cursist werkt en wordt ondersteund door de ongeëvenaarde, toonaangevende expertise van Axalta.

May 11, 2023 04:08

Axalta lanceert Axalta Irus Mix

Axalta heeft vandaag de Axalta Irus Mix gelanceerd, de snelste volledig geautomatiseerde en handsfree mengmachine voor de autoschadeherstelmarkt. Axalta Irus Mix levert zeer nauwkeurige kleuren en gebruikt de innovatieve verpakkingen van Axalta. Dit resulteert in het maximaliseren van de winstgevendheid en minimaliseert de impact op het milieu. Schadeherstelklanten kunnen zo hun zakelijke doelstellingen behalen en zelfs voorbijstreven.

Meer informatie