Axalta is not resposible for content you are about to view

minimize Menue maximize Menue

Kontakt

PHOENIX DOO BEOGRAD

Losinjska 11A
11000 Beograd
SERBIA

+381-113 130 761

bssvpr@lpn.pb.ef

Spies Hecker - globalni brend.


Sa iskustvom dužim od 125 godina Spies Hecker je po zvaničnim podacima prvo ime u svetu i globalni brend sa 12 poslovnica širom sveta i 40 ovlašćenih uvoznika u 62 zemlje širom sveta.

Širom sveta Spies Hecker ima odličan i dugoročan odnos sa svojim klijentima i kompletnom autoindustrijom. Svi naši proizvodi podležu najstrožijim internim kontrolama koje su u skladu sa industrijskim standardom ISO 9001:2004 i ISO/TS16949:2002.

Kroz inovaciju, istraživanje i razvoj mi smo lider u oblasti reparature i farbanja. Pošto su promene permanentne mi kontinuirano unapređujemo naše proizvode i garantujemo najbolje materijale koji omogućavaju najbolju praksu za sve koji rade ovim materijalima.

Dobrodošli na web stranu Phoenix Doo Beograd! Mi smo ekskluzivni uvoznik i distributer  Spies Hecker proizvoda za područje Srbije. Naša firma osnovana je 1994 u Beogradu i od tada je sinonim za kvalitet u domenu plasmana autoreparatur materijala obezbeđujući vrhunsku podršku svojim partnerima. Mi smo vođeni politikom kvaliteta koja nam je omogućena dugom saradnjom sa vodećim svetskim proizvođačem.