Axalta is not resposible for content you are about to view

Spies Hecker worldwide

Spies Hecker Country Sites
Partner Programs

Spies Hecker worldwide |

Reparatieoplossing: Spies Hecker breidt zijn assortiment uit met een nieuw kleuradditief voor blanke lakken.

För ett intensivt djup: Spies Hecker introducerar Permasolid® Clear Coat Color Additive 9048, en ny tillsats för exakt reparation av lacker i röda specialkulörer

Biltillverkarna fortsätter att fokusera på intensiva kulörer och komplexa effekter. För verkstaden utgör dessa nyanser ofta en intressant utmaning eftersom reparationen kräver speciella metoder. Spies Hecker, det globala lackvarumärket från Köln, Tyskland, har svarat på dessa trender med ett antal olika tillsatser för klarlacker. Esa Hautamäki, Color Manager Nordic, säger: ”Vårt mål är att kunna erbjuda lackerare väldigt specifik support för att göra deras arbete lättare. Detta gäller speciellt när det kommer till populära nyanser som åstadkommer en djup lyster med hjälp av infärgade klarlacker, så det är viktigt för oss att utveckla lämpliga reparationslösningar.”

Tillsatser för intensivt röda kulörer

Den senaste produkten från Spies Hecker är Permasolid Clear Coat Color Additive 9048. Det är den nionde klarlackstillsatsen i sortimentet, och den lämpar sig särskilt väl för reparation av den nya kulören Soul Red Crystal från Mazda. Lackeraren tillsätter tillsatsen till klarlacken enligt informationen i kulörreceptet och applicerar som vanligt i en tvåskiktsprocess.

Imponerande effekt från liten mängd

Vid reparationer av fordon med infärgade klarlacker behövs väldigt lite av specialtillsatsen, och därför säljs alla Spies Heckers kulörtillsatser i ekonomiska burkar på 100 ml.

Verkstäder kan kontakta sin kundansvarige Spies Hecker-representant för mer information.

Om Spies Hecker

Som ett av Axalta Coating Systems globala lackvarumärken, utvecklar Spies Hecker optimala och praktiska lösningar som kan effektivisera och förenkla arbetet på verkstaden. Efter 135 framgångsrika år, och genom att ständigt utveckla högkvalitativa produktsystem, kundanpassad service och målinriktade utbildningar, fortsätter vi på Spies Hecker vårt nära partnerskap med billackeringsbranschen. Lackvarumärket från Köln är idag en av världens ledande tillverkare av billacker med verksamhet i 76 länder över hela världen.

Spies Hecker, helt enkelt närmare!

  • thumbnail PR Photo - Permasolid® Clear Coat Color Additive 9048 (1) (jpg | 742.54 KB)
  • thumbnail PR Photo - Permasolid® Clear Coat Color Additive 9048 (2) (jpg | 597.49 KB)
  • thumbnail PR Photo - Permasolid® Clear Coat Color Additive 9048 (3) (jpg | 238.33 KB)
Permasolid® Clear Coat Color Additive 9048